Over Elly Veerman

De drijvende kracht achter het bedrijf ELLY, dat ben ik:
Elly Veerman, geboren in 1983 in Volendam.
Ik woon hier samen met mijn 2 dochters (2010 en 2014) en hond.

In 2011 ben ik gestart met mijn bedrijf aan huis genaamd Healthy Vision.
Mijn doel was om de mensen in Volendam zo bewust mogelijk te maken op het gebied van voeding en welzijn. Ik heb veel mensen mogen helpen met hun voedingspatroon en het aanpassen daarvan.

In die tijd ben ik verder gegaan waar ik was gebleven op het gebied van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik kwam via de trainingen die ik volgde voor mijn bedrijf terecht bij Saskia van Helvoirt van het bedrijf Enchanté. Zij gaf 6-daagse cursussen van het programma “Puur Jij”.
In totaal heb ik bij haar 3 cursussen gevolgd en de vele verdiepingen bijgewoond die daar op volgden.

Programma ‘Jij bent Uniek

Omdat ik zo enorm gepassioneerd ben over deze kennis heb ik me laten opleiden door Saskia om deze kennis samen met haar verder te verspreiden. Met als gevolg dat ik mijn bedrijf heb kunnen uitbreiden met het geven van workshops. Door deze workshops kan ik mensen even een kijkje laten nemen in hun eigen leven en ze laten zien waarom ze zo uniek zijn en wat hun kleur of betekenis hier op de wereld is.

Ik heb sinds 2015 mijn bedrijfsnaam veranderd naar ELLY. Ik vond dit beter passen bij de visie die ik voor ogen heb. Jezelf zijn vanuit jouw uniekheid. Ik richt me nu op persoonlijke ontwikkeling en organiseer hieromtrent workshops en het programma “JIJ BENT UNIEK”.

Tevens heb ik in 2016 en 2017 de opleiding tot Poweryoga en Yin Yoga instructrice gevolgd aan de Aalo en geef ik wekelijkse yogalessen.
Daarnaast organiseer ik samen met nog 3 collega’s vanuit Lifestyle Center Volendam het
HSP-Café, waarbij we hoogsensitieve personen een plaats willen bieden waar ze tot bloei kunnen komen en zichzelf kunnen zijn. .

Ben je geinteresseerd geraakt en nieuwsgierig geworden? Lees gerust verder op de website wat er te doen is, en je bent altijd welkom bij mij in de praktijk voor een kennismakingsgesprek.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken.
Je kunt natuurlijk ook een e-mailtje sturen naar: info@elly.info of bellen: 06-23 29 38 48.

Bij Elly Veerman kun je terecht voor
YOGA, COACHING, TARIEVEN

Sinds september 2013 ben ik gestart met het geven van workshops die jou laten ontdekken wat jou uniek maakt!
Je krijgt een exact en compleet beeld van jouw talenten én al jouw mogelijkheden die hierachter verborgen zitten.
Dit zeggen anderen

Zie ik je ook op Facebook?
Facebook


ELLY VEERMAN
YOGA, COACHING, TARIEVEN

Prins Bernhardlaan 9,
1131CG Volendam

06-23 29 38 48
KvKnr.: 52960277

info@elly.info

Zie ik je ook op Facebook?

Dit zeggen anderen:
Wat de workshops van Elly bijzonder maakt, is dat je gaat begrijpen waarom je bepaalde valkuilen hebt en hoe je obstakels gemakkelijker kunt bedwingen.

Zeer informatief en je kunt het levenslang gebruiken.

Lees meer =>


Ervaar het programma, JIJ BENT UNIEK!