Ervaringen van Anderen

Twijfel je nog of je zult deelnemen aan de kennismakingsworkshop of het 4-daagse programma “Jij bent uniek?”
Wellicht kunnen de ervaringen van de mensen die je voor zijn gegaan in het programma je helpen met je besluit.

Willy:
Als er workshops zijn, die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, heb ik daar gewoon gelijk zin in. Wat de workshops van Elly bijzonder maakt, is dat je gaat begrijpen waarom je bepaalde valkuilen hebt en hoe je obstakels gemakkelijker kunt bedwingen.

Verder heb ik meer inzicht gekregen in de gedragingen van andere mensen en waarom die zich zo gedragen. Dit maakt het nog gemakkelijker om anderen te accepteren zoals ze zijn.

Bettine:
Een cursus waarin je leert hoe je jezelf bent in het doen en laten in nieuwe en gewone situaties in het leven.
En op welke manier je andere mensen kunt begrijpen en/of benaderen met dat wat je geleerd hebt. Zeer informatief en je kunt het levenslang gebruiken.

Susan:
De workshops zijn heel leuk en open, mooi om te zien dat er geen vooroordelen zijn en iedereen zichzelf is. Je leert veel over jezelf maar ook over anderen, waarom zij de dingen doen zoals ze die doen. Ik zelf heb mezelf beter leren kennen en ben er achter gekomen dat iedereen anders is en andere behoeften heeft.

Voor mij was en is het zeker de moeite waard om de workshops te volgen.

Wendy:
Het programma heeft mij aangenaam verrast. Het is bijzonder om te zien hoe mensen die in dezelfde ‘kleur of lichaamsarchetype’ zitten direct een connectie met elkaar hebben. Zo zie je maar weer, je moet je niet anders voor doen dan je echt bent. Wees lekker jezelf, dan komen de juiste mensen als vanzelfsprekend op je pad.

Susanne:
Bij de cursus van Elly ontmoet je mensen die net als jij zijn en dit geeft je herkenning en een bevrijdend gevoel. Je ziet dan het heel normaal is zoals jij reageert op dingen omdat je inzicht krijgt in de persoon die jij bent.

Nel:
Ik vond de workshop weer erg leerzaam, je leert in hele korte tijd om jezelf en anderen beter te begrijpen. Ik kom graag een volgende keer weer!

Ada:
Ik vond het een openbaring hoe anders mensen toch weer reageren en “zijn”
Heel leuk en ik merk ook nooit te oud om te leren.

Michelle:
Een workshop waarin je onderzoekt wie je zelf bent, op een interessante wijze.
Je doet zelfkennis op, waarmee je uiteindelijk verder kunt komen in je persoonlijke groei.

Diane:
Deze inspirerende workshop maakte voor mij bewust, wat nog onbewust was.
Nieuw licht op een nog niet eerder betreden pad.

Sandra:
Een workshop waar je heerlijk al je vooroordelen de deur uit kan zetten en even helemaal terug naar jezelf kan gaan. Een workshop waarbij je jezelf wellicht verrast en je laat verrassen door andere deelnemers. Even een andere kijk op de wereld waar ik super van heb genoten!

Karen:
Net Sinterklaas!
Pakjesavond/ochtend voor jezelf; een momentje “puur jij”, waar je bij het uitpakken van ieder stukje ‘jij’,  elke keer weer verrast en dankbaar bent

Saskia:
Met Elly ben je in goede en vertrouwde handen. Ze weet je van binnen wakker te maken én aan te spreken. Ze deinst er niet van terug om díe dingen aan te gaan die jou weerhouden om je eigen potentieel te leven. Ze bouwt met jou aan een vruchtbare omgeving waarbinnen jij je eigen kracht vindt en deze weet om te zetten naar een unieke bijdrage.

Anouk:
In 2011 heb ik Elly leren kennen en zijn wij een hele mooie band aangegaan. Een band met zeer veel wederzijds respect en diepgaande wederzijdse interesses. Vanaf het moment dat ik Elly heb leren kennen heeft zij iets bij mij weten te raken dat ik alleen maar kan uitdrukken als ‘authenticiteit’. Elly kan op een bepaalde manier met mij in gesprek zijn waardoor ik ‘gedwongen’ word naar binnen te gaan en te gaan voelen. Iets dat niet mijn sterkste kant is, maar daar werken we aan! Elly laat mij daarbij volledig in mijn waarde en blijft een rotsvast vertrouwen in mij uitstralen. Dat geeft altijd een heel ‘compleet’ gevoel dat het goed is zoals het is. Elly is eerlijk en oprecht en zal er niet voor terugdeinzen met haar zeer krachtige zachtheid te confronteren als dat nodig blijkt. Weer altijd vanuit liefde en respect.

Lida:
Ik was verrast over jouw begeleiding in mijn proces. Erg vakkundig. En het was zeer verhelderend.

 


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken.
Je kunt natuurlijk ook een e-mailtje sturen naar: info@elly.info of bellen: 06-23 29 38 48.

Bij Elly Veerman kun je terecht voor
YOGA, COACHING, TARIEVEN

Sinds september 2013 ben ik gestart met het geven van workshops die jou laten ontdekken wat jou uniek maakt!
Je krijgt een exact en compleet beeld van jouw talenten én al jouw mogelijkheden die hierachter verborgen zitten.
Dit zeggen anderen

Zie ik je ook op Facebook?
Facebook


ELLY VEERMAN
YOGA, COACHING, TARIEVEN

Prins Bernhardlaan 9,
1131CG Volendam

06-23 29 38 48
KvKnr.: 52960277

info@elly.info

Zie ik je ook op Facebook?

Dit zeggen anderen:
Wat de workshops van Elly bijzonder maakt, is dat je gaat begrijpen waarom je bepaalde valkuilen hebt en hoe je obstakels gemakkelijker kunt bedwingen.

Zeer informatief en je kunt het levenslang gebruiken.

Lees meer =>


Ervaar het programma, JIJ BENT UNIEK!